Interiør med lamper

Et rom er ikke synonymt med en slags belysning. Ikke begrenset deg selv, tør å blande og kjøre på flere helt forskjellige lamper i ett og samme rom. Ulike typer belysning kompletterer og løfter hverandre. Bland former, størrelser og farger i ett rom – resultatet blir både kreativt og stilig.

Er du ikke så mye for “typisk” belysning? Ta ut svingene og invester deg i en unik lampe. En koselig stue full av flotte farger kan inspireres av plass og fokusere på en lampe som løfter den til nye høyder. En naturlig inspirert lampe kan være en skikkelig godbit med hensyn til andre dominerende farger.

Denne fine taklampe finner du på Lampan.no

Oppnå en stilig følelse ved å fokusere på en fargeskala. Grå kan være en fremtredende farge i soverommet. Det foregår både i tekstiler, i veggene – og i belysningen. I tillegg til å gi et veldig gjennomtenkt inntrykk, vil det også være pent og tidløst. Kjøring i en palett varer mye, det tar mye å bli lei av det. Og hvis du sannsynligvis vil legge til noe nytt – satse på en fargerik interiørdetaljer for å krydre rommet litt.

By Rydens fargerike taklampe

Atsa på takbelysning som skaper en uttalelse. To lys som ser helt annerledes ut, er ganske forskjellige – men de er alle fine. Sats på to lamper i helt annen form og farge. Det må være litt fet, men resultatet blir veldig fint.